Service & Försäljning: 08 - 88 88 97       info@alpha-mh.se       Öppettider: 07.00 - 16.00 Mån - Fre      

JOIN THE BEST

Hos ALPHA jobbar Sveriges vassaste och mest ambitiösa tekniker.
Nu vill vi bli fler!

 ANSÖK NU »

Frågor & intresseanmälan 08-88 88 97

alpha-service-sigill

Jobba som truckmekaniker

Stockholm/Mälardalens vassaste mekaniker sökes!

ALPHA Material Handling söker nu ytterligare en truckreparatör till vårt team av toppklass-tekniker.

Om tjänsten

Som truckmekaniker hos oss kommer du att jobba på fält ute hos våra kunder. Du kommer att arbeta med mycket varierande arbetsuppgifter – allt från akutjobb med läckande hydraulkopplingar till planerad service med förebyggande underhåll av motorer, gafflar, hjul och annat. För dig som är intresserad av att meka med olika maskiner kan det vara spännande att veta att vi servar och reparerar de flesta olika typer av truckar och märken, och även hjullastare, båtar, tåg mm. Vi får ofta förfrågningar från kunder att ta olika specialjobb, tack vare den höga kompetens som finns hos våra tekniker.

Jobbet som truckmekaniker innehåller en stor dos felsökning, för att identifiera vad som skapar problem med trucken. Det är därför bra om du som person tycker att det är spännande att hitta lösningar och få liv i maskinerna, även om det ibland kräver lite tålamod för att identifiera felkällor och hitta den bästa lösningen.

På ALPHA Material Handling är du som tekniker vår viktigaste tillgång. Vi har därför en organisation där du så mycket det bara går kommer att meka – inte organisera, planera, beställa och så vidare. Vi sköter markservicen så att du kan ägna dig åt det du är bäst på – nämligen att meka med truckar! Om du tidigare jobbat som truckmekaniker kanske du känner igen dig i beskrivningen att du är lite som en “egenföretagare”, där du själv måste sköta en massa administration och annat. Så jobbar vi inte på ALPHA – vi sköter så mycket av administrationen som bara går – du mekar truckar.

Om ALPHA Material Handling

Vi har reparerat, köpt och sålt truckar sedan 1967. Idag är vi 13 personer varav 8 är tekniker. Vi har ett mycket gott renommé, och många av våra kunder har varit hos oss i tiotals år.

Som tekniker på ALPHA kan du förvänta dig att hamna i ett team där vi hjälper varandra med stort som smått. Här är du inte en i mängden, och därför kan det kännas som att vi bryr oss lite mer om att du ska ha det bra än vad som är fallet på andra arbetsplatser. Proffsigheten vi visar mot våra kunder gäller även inom firman. Vi sköter allting proffsigt, snyggt och ser till att alla har det bra och trivs, och har möjlighet att utvecklas.

Är en karriär på ALPHA något för dig?

Om du är intresserad av att jobba hos oss skickar du ett CV och personligt brev till oss där du beskriver varför du är intresserad av jobbet, och hur du tror att du skulle passa in på ALPHA.

Mailadressen är jobb@alpha-mh.se

Om du har frågor är du välkommen att slå en signal till oss på 08 – 88 88 97 och hänvisa till den här jobbannonsen.

Vi anställer löpande, så hör av dig så snart som möjligt!

Sökord: truckmekaniker, truckreparatör, servicetekniker, mekaniker, tekniker

Om dig

Vi ser väldigt gärna att du har erfarenhet som truckmekaniker. Har du jobbat som traktormekaniker, eller av en eller annan anledning mekat mycket med truckar, traktorer eller andra större maskiner är det också starka meriter.

Formell utbildning är i sig inget krav, däremot är det så klart en indikator på ditt mekarintresse och på en viss grundkunskap om du gått till exempel fordonsteknisk utbildning.

Har du annan erfarenhet av att meka är det också en bra merit, och även om du inte tidigare jobbat med just truckar får du gärna höra av dig till oss. I den här anställningen går vi mycket på personliga egenskaper, och det viktigaste för oss är att hitta en person som stämmer in på den personlighet vi eftersöker, och som kan vara hos oss i många år framöver.

Personlighetsdrag som vi uppskattar mycket är:

Du är proffsig – vår absolut främsta konkurrensfördel är att vi är proffsiga. Vi gör jobbet ordentligt. Vi håller kunden informerad. Vi sköter allting snyggt och proffsigt. Detsamma vill vi se hos dig.

Du är engagerad och tycker det är viktigt att göra ett bra jobb. Faktum är att du tillbringar en stor del av ditt liv i arbete, och då vill du göra det bästa av det.
Du är intresserad – du gillar att meka och lära dig nytt; nya truckar, nya modeller, nya lösningar.

Du är en trevlig och ödmjuk person. Vi på ALPHA är trevliga och ödmjuka personer och vill se samma sak hos dig.

Du som fältmekaniker är verkligen ALPHAs ansikte ut mot kund – du träffar våra kunder varje dag. Därför är det väldigt viktigt att du är bekväm med att prata med andra personer, så att du kan representera både dig själv och ALPHA på bästa sätt.