HYRA TRUCK

Kvalitetstruckar från Linde, Toyota, BT med flera för uthyrning. Snabb leverans i hela landet. Med eller utan bindningstid. Sedan 1967.

Frågor?

Kostnadsfri rådgivning. Sedan 1967.

Fabrikat
Fabrikat
Typ
Typ
Driftform
Driftform
Lyftkapacitet
Lyftkapacitet - slider
10 kg10 000 kg
Lyfthöjd
Lyfthöjd - slider
100 mm10 000 mm
Pris
Pris - slider
59 900  kr435 900  kr

Hyra truck med snabb leverans

Letar du efter truckar att hyra till bra pris? Det är ett tryggt och prisvärt alternativ för dig som behöver en hyra truck under en viss period. Vi erbjuder uthyrning av truckar med eller utan bindningstid, enligt dina önskemål.

Fördelar med att hyra truckar av oss

Med vår långa erfarenhet av service och uthyrning av truckar gör du ett säkert val genom att hyra av oss. Vårt sortiment med hyrtruckar innehåller allt från höglyftande motviktstruckar till lågbyggda staplare. Du hyr rätt truck för just dina behov, oavsett om du behöver trucken en kort tid eller föredrar ett löpande avtal för framtiden. Att hyra truck är ett flexibelt och kostnadseffektivt alternativ, som innebär en trygghet för dig som kund. Till exempel under tidsbegränsade projekt, drifttoppar eller plötsliga behov av effektiv godshantering.

Du får möjlighet till snabb service och undviker höga engångskostnader. Vi skräddarsyr vår uthyrning av truckar för varje enskild kund, med många olika typer av samarbeten över hela landet. Det gäller exempelvis kundanpassade uthyrningstider, serviceavtal, bindningstider, med mera. Vi har ett rikstäckande nätverk av servicepartners, som gör att vi kan serva din hyrtruck var du än befinner dig i landet. Alltid med snabb återkoppling för högsta möjliga service.

Välj mellan olika typer av truckar att hyra

Oavsett om du är ute efter att hyra truck till lagret, butiken eller transporten har vi rätt modell för uppdraget. Exempelvis hyr vi ut motviktstruckar, ledstaplare och sittstaplare, med olika storlekar och tekniska detaljer att välja mellan. För att hitta den optimala hyrtrucken för din arbetsplats är det bara att filtrera mellan typ, driftform, lyftkapacitet, lyfthöjd och fabrikat. Allt för att göra vår uthyrning av truckar så enkel och smidig som möjligt.

Vi är en fullserviceleverantör med uthyrning av truckar i hela Sverige. Alltid med goda villkor, där truckarna är nog beskrivna gällande praktiska funktioner och utförd service. Du kan välja mellan olika drivmedel genom att hyra antingen eltruckar eller dieseltruckar. Tack vare vårt breda utbud kan du hyra truckar för användning både inomhus och utomhus.

Hyra motviktstruck

Den vanligaste modellen att hyra är motviktstrucken, som även kallas gaffeltruck. Den är utrustad med en motvikt baktill, som balanserar upp last på gafflarna. Allt för ökad säkerhet och stabilitet vid tyngre last. Att hyra motviktstruck är ett flexibelt val, eftersom maskinerna kan användas på många olika underlag, med möjlighet att välja mellan el- och dieselmotorer. Motviktstruckar används för last och transport av tung last såväl inomhus som utomhus.

Hyra ledstaplare

Ledstalpare är populära för uthyrning till lager och andra arbetsplatser där gods staplas på höjden. Genom att hyra rätt höglyftande ledstaplare kan du bland annat lasta och lossa gods på höjden. Välj mellan att hyra ledstaplare som du kör eller framför genom att gå bakom. Att hyra ledstaplare som körs stående rekommenderas för halvlånga sträckor, medan gåstaplare är ett praktiskt val om arbetet innehåller mycket manuell godshantering och plock.

Hyra sittstaplare

Att hyra sittstaplare möjliggör för längre transporter av gods. Eftersom du kan sitta ner och köra trucken ökar säkerheten och komforten vid långa sträckor. I vårt sortiment finns sittstaplare att hyra med hög lyfthöjd. Det är optimalt för bland annat stapling på lager och dubbelpallshantering. Alla våra sittstaplare för uthyrning kommer från kvalitetsmärken, med högt säkerhetstänk. De är utrustade med skyddsbåge för skydd mot fallande gods.

Vi hyr ut truckar av hög kvalitet, med snabb leverans till din arbetsplats. Du hyr truckar från erkända och pålitliga tillverkare såsom Toyota, Linde, BT och Jungheinrich. Våra truckar för uthyrning har servats och kvalitetssäkrats av våra erfarna servicetekniker, för högsta funktion och pålitlig drift i alla lägen.