HYRA TRUCK

Kvalitetstruckar från Linde, Toyota, BT med flera för uthyrning. Snabb leverans i hela landet. Med eller utan bindningstid. Sedan 1967.

- hyra truck - ALPHA Material Handling Truckservice & Försäljning

Frågor?

Kostnadsfri rådgivning. Sedan 1967.

Fabrikat
Fabrikat
Typ
Typ
Driftform
Driftform
Lyftkapacitet
Lyftkapacitet - slider
10 kg10 000 kg
Lyfthöjd
Lyfthöjd - slider
100 mm10 000 mm
Pris
Pris - slider
29 900  kr549 900  kr
Begagnad motviktstruck Toyota 8FBMT20

Bra pris

Batteri 83%

Toyota

8FBMT20

Begagnad motviktstruck
El
2000 kg
3300 mm
30 dgr
GARANTI
2 mån

fr. 4990kr/mån

Begagnad ledstaplare BT SWE120L

Hög lyfthöjd

Lågbyggd

BT

SWE120L

Begagnad staplare
El
1200 kg
4150 mm
30 dgr
GARANTI
3 mån

fr. 2590 kr/mån

Begagnad ledstaplare Crown ETi4000

Hög lyfthöjd

Batteri 92%

Crown

ETi4000

Begagnad staplare
El
1200 kg
4725 mm
30 dgr
GARANTI
3 mån

fr. 2590 kr/mån

Begagnad ledstaplare BT SWE140L

OUTLET-Pris

År 2018

BT

SWE140L

Begagnad staplare
El
1400 kg
2655 mm
30 dgr
GARANTI
1 mån

fr. 1990 kr/mån

Begagnad ledstaplare BT SWE120L

OUTLET-Pris

Stödbenslyft

BT

SWE120L

Begagnad staplare
El
1200 kg
2700 mm
30 dgr
GARANTI
1 mån

fr. 1990 kr/mån

Motviktstruck 5 ton Toyota 8FBMT50

5-tonnare

Batteri 91%

Toyota

8FBMT50

Begagnad motviktstruck
El
5000 kg
3300 mm
30 dgr
GARANTI
3 mån

fr. 6990kr/mån

Begagnad ledstaplare BT SPE160L

Nytt batteri 2023

Hög lyfthöjd

BT

SPE160L

Begagnad staplare
El
1600 kg
5400 mm
30 dgr
GARANTI
2 mån

fr. 3590 kr/mån

Begagnad låglyftare BT LWE160

Låga timmar

Rekonditionerad

BT

LWE160

Begagnad låglyftare
El
1600 kg
200 mm
30 dgr
GARANTI
3 mån

fr. 2500 kr/mån

Laddar truckar

Hyra truck med snabb leverans

Letar du efter truckar att hyra till bra pris? Det är ett tryggt och prisvärt alternativ för dig som behöver en hyra truck under en viss period. Vi erbjuder uthyrning av truckar med eller utan bindningstid, enligt dina önskemål.

Fördelar med att hyra truckar av oss

Med vår långa erfarenhet av service och uthyrning av truckar gör du ett säkert val genom att hyra av oss. Vårt sortiment med hyrtruckar innehåller allt från höglyftande motviktstruckar till lågbyggda staplare. Du hyr rätt truck för just dina behov, oavsett om du behöver trucken en kort tid eller föredrar ett löpande avtal för framtiden. Att hyra truck är ett flexibelt och kostnadseffektivt alternativ, som innebär en trygghet för dig som kund. Till exempel under tidsbegränsade projekt, drifttoppar eller plötsliga behov av effektiv godshantering.

Du får möjlighet till snabb service och undviker höga engångskostnader. Vi skräddarsyr vår uthyrning av truckar för varje enskild kund, med många olika typer av samarbeten över hela landet. Det gäller exempelvis kundanpassade uthyrningstider, serviceavtal, bindningstider, med mera. Vi har ett rikstäckande nätverk av servicepartners, som gör att vi kan serva din hyrtruck var du än befinner dig i landet. Alltid med snabb återkoppling för högsta möjliga service.

Välj mellan olika typer av truckar att hyra

Oavsett om du är ute efter att hyra truck till lagret, butiken eller transporten har vi rätt modell för uppdraget. Exempelvis hyr vi ut motviktstruckar, ledstaplare och sittstaplare, med olika storlekar och tekniska detaljer att välja mellan. För att hitta den optimala hyrtrucken för din arbetsplats är det bara att filtrera mellan typ, driftform, lyftkapacitet, lyfthöjd och fabrikat. Allt för att göra vår uthyrning av truckar så enkel och smidig som möjligt.

Vi är en fullserviceleverantör med uthyrning av truckar i hela Sverige. Alltid med goda villkor, där truckarna är nog beskrivna gällande praktiska funktioner och utförd service. Du kan välja mellan olika drivmedel genom att hyra antingen eltruckar eller dieseltruckar. Tack vare vårt breda utbud kan du hyra truckar för användning både inomhus och utomhus.

Hyra motviktstruck

Den vanligaste modellen att hyra är motviktstrucken, som även kallas gaffeltruck. Den är utrustad med en motvikt baktill, som balanserar upp last på gafflarna. Allt för ökad säkerhet och stabilitet vid tyngre last. Att hyra motviktstruck är ett flexibelt val, eftersom maskinerna kan användas på många olika underlag, med möjlighet att välja mellan el- och dieselmotorer. Motviktstruckar används för last och transport av tung last såväl inomhus som utomhus.

Hyra ledstaplare

Ledstalpare är populära för uthyrning till lager och andra arbetsplatser där gods staplas på höjden. Genom att hyra rätt höglyftande ledstaplare kan du bland annat lasta och lossa gods på höjden. Välj mellan att hyra ledstaplare som du kör eller framför genom att gå bakom. Att hyra ledstaplare som körs stående rekommenderas för halvlånga sträckor, medan gåstaplare är ett praktiskt val om arbetet innehåller mycket manuell godshantering och plock.

Hyra sittstaplare

Att hyra sittstaplare möjliggör för längre transporter av gods. Eftersom du kan sitta ner och köra trucken ökar säkerheten och komforten vid långa sträckor. I vårt sortiment finns sittstaplare att hyra med hög lyfthöjd. Det är optimalt för bland annat stapling på lager och dubbelpallshantering. Alla våra sittstaplare för uthyrning kommer från kvalitetsmärken, med högt säkerhetstänk. De är utrustade med skyddsbåge för skydd mot fallande gods.

Vi hyr ut truckar av hög kvalitet, med snabb leverans till din arbetsplats. Du hyr truckar från erkända och pålitliga tillverkare såsom Toyota, Linde, BT och Jungheinrich. Våra truckar för uthyrning har servats och kvalitetssäkrats av våra erfarna servicetekniker, för högsta funktion och pålitlig drift i alla lägen.

FAQ

Rental kallar vi den form av truckhyra som sträcker sig över längre en längre period. Att hyra sina truckar har de senaste åren ökat explosionsartat. Varför? Jo därför att fördelarna är många och markanta. Som alla maskiner kan även truckar gå sönder ibland. Om du hyr dina truckar slipper du tänka på detta. Vi ser till att trucken fungerar, punkt slut. Du betalar en fast summa per månad, binder inget kapital, betalar inget för årlig service. Smidigare blir det inte.

A L P H A erbjuder rentalavtal på olika tidsperioder, från 1 till 7 år. Vi kan hyra ut så många maskiner till dig som du behöver, och av de olika typer du behöver. Vi är vana vid detta – det enda du behöver göra är att kontakta oss så hjälper vi dig med resten.

Korttidshyra innebär som namnet antyder att du hyr en truck av oss för en kort tidsperiod. A L P H A erbjuder korttidshyra för alla typer av truckar, projekt och tänkbara tidsbehov.

Generellt kan man säga att ju längre tid du vill hyra truck, desto billigare blir det. Priset beror så klart också på vilken typ av maskin du vill hyra. Här är några intervall för pris på truckhyra, priset varierar mycket beroende på trucktyp, avtalslängd och hur mycket och hur hårt du kommer att köra trucken. Hör gärna av dig till oss på A L P H A för exakt prisuppgift för ditt truckbehov.

Observera att priserna nedan är lägstapriser och tillgången till truckar för dessa priser inte kan garanteras. 

 

Rental – hyra längre period

Låglyftare: från ca 700 kr/mån (vid flerårsavtal, mycket lugn/sparsam körning)

Staplare: från ca 900 kr/mån (vid flerårsavtal, mycket lugn/sparsam körning)

Motviktstruck el: från ca 1 700 kr/mån (vid flerårsavtal, mycket lugn/sparsam körning)

Motviktstruck diesel: från ca 1 700 kr/mån (vid flerårsavtal, mycket lugn/sparsam körning)

 

Korttidshyra:

Pris hyra låglyftare:

Hyra några dagar: mellan ca 250-500 kr/dag
Hyra några månader: mellan ca 2000 kr – 6000 kr/månad

Pris hyra staplare:

Hyra några dagar: mellan ca 250-600 kr/dag
Hyra några månader: mellan ca 2500 kr – 10000 kr/månad

Pris hyra motviktstruck el:

Hyra några dagar: mellan ca 350-900 kr/dag
Hyra några månader: mellan ca 3000 kr – 12000 kr/månad

Pris hyra dieseltruck:

Hyra några dagar: mellan ca 350-900 kr/dag
Hyra några månader: mellan ca 3000 kr – 12000 kr/månad

Rental, eller uthyrning på längre tid, är ett mycket smidigt upplägg för att alltid ha tillgång till de truckar man behöver. Du betalar en låg fast summa per månad för trucken, under den tid avtalet löper. Underhållsservice ingår – det har du inga extra kostnader för.

Inga överraskningar, inga konstigheter helt enkelt. Du vet hur mycket trucken kostar dig och kan planera din verksamhet och dina investeringar utan att behöva ta höjd för eventuella haverikostnader för truckarna.

Korttidsuthyrning kallar vi det när du hyr en truck i en eller några dagar, upp till några få månader. I hyran ingår en fungerande maskin. Skulle trucken mot alla odds gå sönder medan du hyr den kommer vi ut direkt och reparerar den. Korttidshyra är mycket flexibelt – du hyr trucken så länge du behöver den, sedan lämnar du tillbaka den.

I normalfallet ingår allt som krävs för att du ska ha en fungerande truck. Du betalar en fast summa per månad, vi ser till att trucken fungerar. Service ingår, i det intervall som behövs för att hålla trucken i form. Trafikförsäkringen står vi för – den behöver du inte tänka på.

Om trucken går sönder kommer vi och reparerar den direkt. Beror stilleståndet på fel i maskinen reparerar vi det direkt utan kostnad för dig.

Reparation av eventuella skador på den hyrda maskinen, som uppstått på grund av förhållande som är hänförliga till kundens användning, hantering, förvaring eller liknande av maskinen, bekostas av kunden själv. Detta kallar vi för ”Kundskador”. Kundskador ersätts av kunden enligt gällande prislista för arbetstid och material.

Till rentalkostnaden tillkommer i normalfallet kostnader för rent slitningsmaterial som påverkas direkt av hur mycket kunden använder trucken (t.ex däck, hjul, batterier vid behov av byte), och arbetstiden för att åtgärda detta.

Vad som ingår och inte specificeras självklart i rentalavtalet så att du alltid har full koll på vad som gäller.

Vi hör oftast av oss inom 1 timme.
– Dan Lorin
VD ALPHA Material Handling

4 av 5

truckar säljs innan de annonseras ut till allmänheten

Vill du få fler offerter?

Med rätt kontakter gör du en bättre truckaffär.

– Dan Lorin
VD ALPHA Material Handling

4 av 5

truckar säljs innan de annonseras ut till allmänheten

Vill du få fler offerter?

Med rätt kontakter gör du en bättre truckaffär.

– Dan Lorin

VD ALPHA Material Handling