6 tunga anledningar till att välja ALPHA Material Handling​

Frågor?

Kostnadsfri rådgivning. Sedan 1967.

1. Öppen, rak och ärlig kommunikation

Vi vill ha en nära relation och god kommunikation med dig (det kostar inget extra!) så att vi kan hjälpa dig på det sätt du vill; om du vill ha mycket eller lite hjälp, kontin uerligt eller endast när du har ett akut behov, om vi ska ta hand om alla dina maskiner eller bara några och så vidare. Vi gör det du vill att vi ska göra. Har du synpunkter eller feedback på jobb vårt jobb för dig? Hör då gärna av dig så kan vi hjälpa dig ännu bättre nästa gång!

2. Trevligt och professionellt bemötande
Vi tror att ett trevligt och proffsigt bemötande gör det både enklare, smidigare och behagligare för dig att arbeta med oss. Därför sätter vi stort värde i att alltid vara trevliga mot dig. Skulle du uppleva motsatsen från någon av oss vill vi gärna att du hör av dig direkt!
3. Flexibilitet – så att det passar dig
Vi hittar lösningar så att det passar bra för dig. Vi har vissa kunder där vi jobbar i princip varje dag i veckan, vissa kunder där vi är någon gång per år, och otaliga varianter däremellan. Vissa vill helst ha hjälp någon viss dag i veckan, andra endast någon viss del av dagen. Om du har några särskilda önskemål så ser vi till att hitta en lösning som passar.
4. Vi jobbar gärna med alla dina maskiner
Vill du att vi tar hand om dina viktigaste truckar? Gärna! Vill du att vi även blåser liv i där gamla truckarna som du inte använt på länge, men som du nu egentligen skulle kunna ha nytta av? Då gör vi det! Ska vi ta en titt på och reparera skurmaskinen och hjullastaren när vi ändå är där? Vill du ha hjälp att sätta upp truckladdarna på väggen? Du behöver hjälp att se till din arbetsplats följer Arbetsmiljöverkets regler för truckar? Inga problem! Vi har både den tekniska kompetensen, expertisen och VILJAN att hjälpa dig med alla dina maskiner och annat relaterat.
5. Mångårig kompetens
Vi vågar nog lova att vi kan lösa alla truckrelaterade situationer. I snart 50 år har ALPHA Material Handling reparerat, servat och sålt truckar. Vårt intresse är alltid att du ska bli nöjd, och därför ser vi det som vårt ansvar att dela med oss av all vår erfarenhet och ge dig råd och tips så att du kan fatta de bästa besluten för dig.
6. Transparent prissättning

Vi tycker oss hålla en mycket rimlig och rättvis prisnivå och är inte rädda för att prata om våra priser. Vi anser att det är rätt mot både dig och oss att vi är öppna med våra priser och vad vi tar betalt för, så att du på rätt grunder kan bestämma dig för om du vill anlita oss eller inte. Om man jämför våra priser med våra branschkollegors så hamnar vi i den nedre delen av skalan, där våra stora märkeskollegor är klart dyrare, och enskilda mekaniker och små firmor ligger i ungefär samma prisnivå som oss. Även för reservdelar, restid och övrigt debiterbart ligger vi i den nedre delen av skalan. Om du skulle göra en direkt prisjämförelse skulle du finna att priset för våra tjänster inte alls är skäl till att vända sig till någon annan aktör.