BT truckar

Hög kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.

- ALPHA Material Handling Truck & Maskin

Frågor?

Kostnadsfri rådgivning. Sedan 1967.

Vilka är BT?

BT är ett helägt dotterbolag till Toyota Industries Corporation, som är en del av Toyota-koncernen. BT grundades 1949 i Sverige och har idag fabriker i Mjölby, Ancenis (Frankrike) och Bologna (Italien). BT har cirka 3 000 anställda och omsätter cirka 1,5 miljarder euro.

BT är en av världens ledande leverantörer av lagertruckar och materialhanteringsutrustning. Företagets produkter används av en mängd olika företag och organisationer, från lager och varuhus till sjukhus och industrier. BT:s produkter kännetecknas av sin höga kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.

Sedan Toyota köpte BT år 2000 har det varit en rad förändringar inom företaget. Toyota har investerat i nya fabriker och produkter, och BT har introducerat nya tekniker och lösningar. Dessa förändringar har gjort att BT har kunnat förbättra sin position på den globala marknaden.

Toyotas förvärv av BT har varit en framgång för båda företagen. Förvärvet har gjort att BT har kunnat förbättra sin position på den globala marknaden, och det har gett Toyota tillgång till nya teknologier och kompetens.

ALPHA hyr ut och säljer begagnade truckar från BT.

Begagnad BT ledstaplare

Nedan ser du några av våra truckar.

Det finns flera anledningar till varför man ska välja en truck från BT. Här är några av de viktigaste:

 • Hög kvalitet och driftsäkerhet: BT är kända för sina högkvalitativa och driftsäkra truckar. Företaget använder avancerade tillverkningstekniker och material för att säkerställa att truckarna håller i många år.
 • Användarvänlighet: BT:s truckar är utformade för att vara användarvänliga. De har intuitiva kontroller och funktioner som gör det enkelt för förarna att arbeta effektivt.
 • Bredt utbud: BT erbjuder ett brett utbud av truckar för olika behov. Företaget har truckar för lager, varuhus,industrier och andra tillämpningar.
 • Service och support: BT erbjuder ett omfattande service- och supportprogram. Företaget har ett globalt nätverk av servicepartners som kan hjälpa till med allt från underhåll till reparationer.

Här är några specifika exempel på hur BT:s truckar kan gynna ett företag:

 • Ökad effektivitet: BT:s truckar kan hjälpa till att öka effektiviteten i ett lager eller varuhus. De kan lyfta och transportera gods snabbare och mer effektivt än manuella processer.
 • Säkrare arbetsmiljö: BT:s truckar är utformade för att säkerställa en säker arbetsmiljö. De har säkerhetsfunktioner som hjälper till att förhindra olyckor.
 • Lägre kostnader: BT:s truckar kan hjälpa till att sänka kostnaderna för ett företag. De är mer energieffektiva än manuella processer, och de kan bidra till att minska skador på gods.

Om du letar efter en högkvalitativ, driftssäker och användarvänlig truck är BT ett bra alternativ.

BT erbjuder ett brett utbud av truckar för olika behov. Här är några av de vanligaste typerna av truckar som BT erbjuder:

 • Gaffeltruckar: Gaffeltruckar är den vanligaste typen av truck. De används för att lyfta och transportera gods på pall. BT erbjuder ett brett utbud av gaffeltruckar, från små lätta truckar till stora tunga truckar.
 • Staplare: Staplare används för att stapla gods på pall. BT erbjuder ett brett utbud av staplare, från manuella staplare till automatiska staplare.
 • Dragtruckar: Dragtruckar används för att dra gods. BT erbjuder ett brett utbud av dragtruckar, från små truckar för inomhusbruk till stora truckar för utomhusbruk.
 • Motviktstruckar: Motviktstruckar är kraftfulla truckar som används för att transportera tunga gods. BT erbjuder ett brett utbud av motviktstruckar, från små truckar för inomhusbruk till stora truckar för utomhusbruk.
 • Orderplocktruckar: Orderplocktruckar används för att plocka gods från lagerhyllor. BT erbjuder ett brett utbud av orderplocktruckar, från manuella truckar till automatiska truckar.
 • Skjutstativtruckar: Skjutstativtruckar används för att transportera gods på skjutstativ. BT erbjuder ett brett utbud av skjutstativtruckar, från små truckar för inomhusbruk till stora truckar för utomhusbruk.
 • Specialtruckar: BT erbjuder också ett brett utbud av specialtruckar för specifika tillämpningar. Dessa truckar kan användas för att hantera gods i farliga miljöer, för att hantera gods med speciella dimensioner eller för att hantera gods på speciella sätt.

BT:s truckar finns i en mängd olika storlekar, kapaciteter och funktioner. Företaget erbjuder truckar för alla typer av företag, från små och medelstora företag till stora industriföretag.

Man ska ha en truck från Hyster om man behöver en pålitlig, effektiv och säker truck för en mängd olika applikationer. Hyster erbjuder ett brett utbud av truckar för alla typer av företag, oavsett om du arbetar inom lager, distribution, tillverkning eller byggbranschen.

Här är några specifika situationer där en truck från Hyster kan vara en bra investering:

 • Om du behöver en truck för att hantera tunga laster: Hyster-truckar är kända för sin tillförlitlighet och prestanda, även när de används för att hantera tunga laster.
 • Om du behöver en truck för att arbeta i trånga utrymmen: Hyster erbjuder ett brett utbud av truckar som är utformade för att kunna manövreras i trånga utrymmen.
 • Om du behöver en truck för att arbeta i miljöer med höga säkerhetskrav: Hyster-truckar har många säkerhetsfunktioner som kan hjälpa till att skydda förarna och andra i närheten.
 • Om du letar efter en truck som är lätt att underhålla: Hyster-truckar är utformade för att vara underhållsvänliga, vilket kan hjälpa till att minska dina driftskostnader.

Om du funderar på att köpa en truck bör du kontakta en oss på Alpha MH för att diskutera dina behov och hitta den perfekta trucken för ditt företag.

Det finns en rad saker att tänka på när man köper en truck från BT. Här är några av de viktigaste:

 • Dina behov: Vad behöver du en truck till? Vilka typer av gods behöver du lyfta och transportera? Hur mycket gods behöver du lyfta och transportera?
 • Din miljö: Vilken typ av miljö kommer trucken att användas i? Är det ett inomhus- eller utomhusbruk? Hur trångt är det?
 • Ditt budget: Hur mycket pengar är du villig att spendera på en truck?

När du har övervägt dessa faktorer kan du börja titta på specifika truckar från BT. Här är några saker att tänka på när du jämför olika modeller:

 • Lyftkapacitet: Hur mycket gods kan trucken lyfta?
 • Lyfthöjd: Hur högt kan trucken lyfta?
 • Hastighet: Hur snabbt kan trucken köra?
 • Säkerhet: Har trucken säkerhetsfunktioner som hjälper till att förhindra olyckor?
 • Användarvänlighet: Är trucken enkel att använda?
 • Service och support: Vad erbjuder BT för service och support?

Genom att tänka på dina behov och miljön där trucken kommer att användas kan du välja rätt truck från BT för din verksamhet.

Vi på Alpha hjälper dig självklart att hitta den rätta BT trucken till dig.

 

ALPHA MH är en fullserviceleverantör av truckar och maskintjänster, med fokus på försäljning och uthyrning av truckar samt service och reparationer. Företaget är en återförsäljare av BT-truckar och har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att välja rätt truck för sina behov.

ALPHA MH kan hjälpa dig att välja rätt BT-truck genom att:

 • Förstå dina behov: ALPHA MH kommer att arbeta med dig för att förstå dina behov och krav. De kommer att fråga dig frågor om vad du behöver trucken till, vilken typ av gods du behöver lyfta och transportera, och hur mycket gods du behöver lyfta och transportera.
 • Jämföra olika modeller: ALPHA MH kommer att jämföra olika modeller av BT-truckar för att hitta den bästa matchningen för dina behov. De kommer att ta hänsyn till faktorer som lyftkapacitet, lyfthöjd, hastighet,säkerhet, användarvänlighet och service och support.
 • Erbjuda en offert: ALPHA MH kommer att erbjuda dig en offert på den truck som de rekommenderar. De kommer att ta hänsyn till dina behov, budget och önskemål.

ALPHA MH kan också hjälpa dig med:

 • Försäljning: ALPHA MH kan hjälpa dig att köpa en ny BT-truck. De kan hjälpa dig med finansiering och leverans.
 • Uthyrning: ALPHA MH kan hjälpa dig att hyra en BT-truck. De kan erbjuda olika hyresavtal för att passa dina behov.
 • Service och reparationer: ALPHA MH kan erbjuda service och reparationer av BT-truckar. De har ett team av kvalificerade tekniker som kan hantera alla typer av service och reparationer.

Om du letar efter hjälp med att välja rätt BT-truck är ALPHA MH ett bra alternativ. Företaget har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta rätt truck för sina behov.