Begagnade eltruckar

Begagnade eltruckar oavsett behov

- ALPHA Material Handling Truckservice & Försäljning

Frågor?

Kostnadsfri rådgivning. Sedan 1967.

Begagnade eltruckar från ALPHA

Eltruckar är en viktig komponent i att modernisera och effektivisera lasthantering och logistik inom lager och distributionscenter. Dessa miljövänliga arbetsfordon är speciellt utformade för att erbjuda tyst, ren och kraftfull hantering av material, vilket gör dem idealiska för operationer både inomhus och i miljöer där utsläpp måste minimeras.

Försäljning och uthyrning av truckar

På ALPHA specialiserar vi oss på försäljning och uthyrning av begagnade truckar från pålitliga tillverkare som Linde, Toyota, Still och Jungheinrich. Vår flotta av eldrivna truckar är noggrant utvald för att säkerställa tillförlitlighet och effektivitet i alla arbetsmiljöer. Vi erbjuder modeller som är designade för både lättare och tyngre arbetsbelastningar, vilket ger våra kunder flexibilitet att välja den perfekta trucken för sina specifika krav.

Fördelar med begagnade eltruckar från välkända tillverkare

Genom att välja begagnade eltruckar från etablerade märken får du inte bara en kostnadseffektiv lösning, men också en truck med tillförlitlig prestanda och minimal miljöpåverkan. Varje truck genomgår ALPHA:s omfattande inspektionsprocess för att garantera högsta standarder av prestanda och säkerhet. Eltruckar från framstående tillverkare upprätthåller ett högt andrahandsvärde och ger tillgång till originaldelar och kvalificerad service, vilket förlänger livslängden på din investering.

Kontakta oss på ALPHA

Söker du en energieffektiv och miljövänlig lösning för din materialhantering? Upptäck vårt utbud av begagnade eltruckar från bransch ledande tillverkare. Kontakta ALPHA idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att hitta en eltruck som möter dina operativa behov och budget. ALPHA – Din partner för hållbar och effektiv materialhantering.

Begagnad 5-tons eltruck Toyota
Vi hör oftast av oss inom 1 timme.
– Dan Lorin
VD ALPHA Material Handling

4 av 5

truckar säljs innan de annonseras ut till allmänheten

Vill du få fler offerter?

Med rätt kontakter gör du en bättre truckaffär.

– Dan Lorin
VD ALPHA Material Handling

4 av 5

truckar säljs innan de annonseras ut till allmänheten

Vill du få fler offerter?

Med rätt kontakter gör du en bättre truckaffär.

– Dan Lorin

VD ALPHA Material Handling