Begagnade låglyftare

Begagnade låglyftare oavsett behov

- ALPHA Material Handling Truckservice & Försäljning

Frågor?

Kostnadsfri rådgivning. Sedan 1967.

Begagnade låglyftare från ALPHA

Låglyftare spelar en central roll i effektiviseringen av lasthantering och transport inom lager och distributionscenter. Dessa praktiska arbetsfordon är särskilt utformade för att hantera pallar och andra lastenheter på marknivå, vilket gör dem idealiska för snabb och säker lastning och lossning av gods.

Försäljning och uthyrning av truckar

På ALPHA erbjuder vi försäljning och uthyrning av begagnade truckar från välkända tillverkare som Linde, Toyota, Still och Jungheinrich. Vi är stolta över att tillhandahålla driftsäkra och effektiva låglyftare som uppfyller de stränga kraven i olika arbetsmiljöer. Vårt sortiment inkluderar både handdrivna och batteridrivna modeller, vilket ger våra kunder flexibilitet att välja den bästa lösningen för deras specifika behov.

Fördelar med begagnade truckar från välkända tillverkare

Genom att investera i begagnade låglyftare från etablerade märken får du inte bara en kostnadseffektiv lösning utan också tillförlitlig prestanda jämförbar med ny utrustning. ALPHA:s grundliga inspektionsprocess garanterar att varje begagnad låglyftare uppfyller höga standarder för prestanda och säkerhet. Dessutom håller truckar från ledande tillverkare högre andrahandsvärde och ger tillgång till originaldelar och professionell service, vilket maximerar din investering över tid.

Kontakta oss på ALPHA

Är du i behov av en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för din lasthantering? Upptäck vårt utbud av begagnade låglyftare från industriledande tillverkare. Kontakta ALPHA idag för att hitta den optimala låglyftaren som uppfyller dina operativa krav och budget. ALPHA – Din partner för effektiv och säker materialhantering.

Linde Låglyftare ALPHA MH
Vi hör oftast av oss inom 1 timme.
– Dan Lorin
VD ALPHA Material Handling

4 av 5

truckar säljs innan de annonseras ut till allmänheten

Vill du få fler offerter?

Med rätt kontakter gör du en bättre truckaffär.

– Dan Lorin
VD ALPHA Material Handling

4 av 5

truckar säljs innan de annonseras ut till allmänheten

Vill du få fler offerter?

Med rätt kontakter gör du en bättre truckaffär.

– Dan Lorin

VD ALPHA Material Handling