Tillverkare

Kvalitetstruckar från Linde, Toyota, BT med flera för uthyrning. Snabb leverans i hela landet. Med eller utan bindningstid. Sedan 1967.

- ALPHA Material Handling Truck & Maskin

Frågor?

Kostnadsfri rådgivning. Sedan 1967.

Våra truckar

Pålitlig, säker och effektiv truck.

TOYOTA

Toyota Truckar är kända för sin pålitlighet, säkerhet och effektivitet. De erbjuder ett brett utbud av truckar för att passa alla behov, från små motviktstruckar för inomhusbruk till stora teleskoptruckar för utomhusbruk.

Begagnad motviktstruck Toyota Alpha MH
Begagnad BT ledstaplare

Hög kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.

BT

BT är en av världens ledande leverantörer av lagertruckar och materialhanteringsutrustning. Företagets produkter används av en mängd olika företag och organisationer, från lager och varuhus till sjukhus och industrier. BT:s produkter kännetecknas av sin höga kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.

Kända för sin höga kvalitet, effektivitet och säkerhet

Jungheinrich

Jungheinrich truckar är kända för sin höga kvalitet, effektivitet och säkerhet. De har ett brett sortiment av truckar för olika ändamål, från enkla plocktruckar till avancerade automatiserade lösningar. De är ett bra val för företag som vill ha högkvalitativa, effektiva och säkra truckar. De erbjuder ett brett sortiment av truckar för olika ändamål, och deras innovationer inom truckteknik hjälper till att förbättra effektiviteten och produktiviteten i lager och distribution.

Begagnad motviktstruck 1,8 ton Jungheinrich Eltruck
Linde Motviktstruck E35 ALPHA MH

Kända för sin höga kvalitet, prestanda, ergonomi och säkerhet.

Linde

Linde truckar är kända för sin höga kvalitet, prestanda och säkerhet. De är också mycket ergonomiska och bekväma för förarna.

Kända för sin pålitlighet

Hyster

Hyster är en globalt erkänd tillverkare av högkvalitativa truckar och materialhanteringsutrustning, känd för sin pålitlighet och innovativa lösningar inom logistik och lagerhantering.

Elektrisk motviktstruck 2 ton Hyster E2.0XN